Споделени арт идеи

Идея за ръчно изработена валентинка с квилиг сърце

Публикувано на 07.02.2015

Categories: Декорации, Квилинг

Няма коментари »

valentines-one-small

Необходимите материали: лист бяла хартия, картон с червен цвят /аз избрах релефен/ и лепило. Картонът е с размер А4. Ще използваме късата страна с размер 21 см .

Изрязваме сърце като шаблон от бяла хартия.

shablon

Можете да разпечатате шаблона върху картона и да изрежете сърцата. Друг вариант е да изрежете картон с размер 21х 7 см . Да го сгънете на три еднакви части. Да наложете едно сърце и изрежете картона по него. Третата страна има още едно сърце за изрязване. Него можем да изрежем с макетен нож. Вече сме получили основата.

Изрязваме едно бяло сърце от хартия с размера на малкото сърце от шаблона. То ще ни послужи за основа за квилинг сърцето.

valentines-three-smallvalentines-seven-small

valentines-four-smallЗа да изработим квилин сърцето е необходимо да изрежем две лентички с дебелина 5 мм . Навиваме лентичките /аз използвам пинцета/ по показания начин. Ако е къса лентичката можем да изрежем още две лентички, да ги навием и да ги използваме като пълнеж. valentines-five-smallВреме е да сглобим картичката. Залепваме бялото малко сърце. Върху него залепваме квилинг сърцето. Аз сложих и едно малко червено сърчице. Можете да импровизирате и с брокат върху отвора на сърцето.valentines-eight-small Още една идея за това сърце.

more-ideas-small

Вашият коментар

Custom avatar Custom avatar Custom avatar