Споделени арт идеи

Карнеол – самочувствие и обич

Публикувано на 28.01.2015

Categories: Ръчна бижутерия

Няма коментари »

carneol-small

Eнергията на камъка е зареждаща и мека със силен положителен ефект. Интересното е, че енергетиката му може да приеме магнетичен и електричен полюс, според липсващата енергия на носещият камъка. Има също и добра поддържаща функция на човешката енергетика. Може да създава усещане за енергичност или спокойствие, отново зависи от това, какво ви липсва в момента. Камъкът може да ви достави изразходваната енергия, като я привлича от мястото в което е натрупана и я разпределя по естествен път, връща я на мястото й. Това е уникалното качество на карнеолите. Могат да се носят ежедневно, както и да се съчетават с други камъни. Карнеолът е разновидност на халцедона в оранжево-червено или кафеникаво-червено оцветяване. Понякога се нарича –„камък на самочувствието” съвсем разбираемо. Когато енергетиката ни е в баланс и хармония, ние се чувстваме изключително благоприятно и го излъчваме.

В човешкото тяло се свързва с центъра на възприемане и преобразуване -3-та чакра, както и енергията на черен дроб, далак и зъбите. Освен че, влияе добре върху цялата нервна система и бъбреците, засилва кръвообращението и лекува репродуктивните органи. Подобрява паметта и зрението, подсилва творчеството и въображението. Много жени го носят като личен камък за обич и плодородие.

Силна енергетика при лунни фаза: пълнолуние и намаляваща луна. Можете да го съчетаете с розов, зелен и сребрист цвят. Хората от кръвна група АВ са особено възприемчиви към този камък и добре се синхронизират с карнеола.

Подготви: Даниела Ангелова –астропсихолог

Визитна картичка

vizitna-uartichka-small

Фейсбук група „Звездни справки”,
email: angelovadidi(at)mail.bg,
моб.тел:0893 988163

Вашият коментар

Custom avatar Custom avatar Custom avatar