Споделени арт идеи

Шарена рибка от медна бижутерска тел

Публикувано на 12.07.2015

Categories: Декорации, Ръчна бижутерия

Няма коментари »

fish-wirework-firstfish-wirework-two

Дебелината на медната бижутерска тел е 1мм за основата и 0.4мм за вътрешния контур. Важна част е камъкът използван за око – зелен мъхест ахат.

fish-wirework-threefish-wirework-fourfish-wirework-five

Мъхест ахат – името на този вид ахат се дължи на различни включения в основата му, която е от халцедон. Зеленият мъхест ахат се препоръчва от литотерапевтите на хора с холерични характери. Развива търпението и желанието за общуване. Помага за преодоляване на психологически сривове и обвързаности. Носен като украшение, мъхестият ахат помага да преодоляване на нервност и раздразнителност. Тази информация е част от книгата „МИНЕРАЛОТЕРАПИЯ& ЕНЦИКЛОПЕДИЯ на лечебните минерали“ /пето преработено и допълнено издание/с автори Гергана Митева и Иван Митев.

Как да го използвате можете да прочетете в книгата, интересно и полезно четиво от 350 страници, с цветни илюстрации, и още много полезни рецепти с минерали за лечение на различни болести. Интересното издание може да се поръча на www.bgminerali.com. На сайта можете да си поръчате минерали с гарантирано качество, за лечение и минералотерапия. Минералите за лечебни цели са естествени природни продукти, благотворният ефект от чиято употреба се усеща веднага.

fish-wirework-six

Вашият коментар

Custom avatar Custom avatar Custom avatar