Споделени арт идеи

Канзаши идеи за коледни украшения

Публикувано на 22.11.2015

Categories: Декорации

Няма коментари »

Основен елемент в декорацията Канзаши са цветята или по-точно листенце. Първата идея е снежинка, подходяща за декорация на маса. Може да се сложи и на елхата.
showflake
За изработването и са използвани атлазен бял плат, син плат, лента 1 см със сребърен брокат. Използвани са основно елементи листенца, размер на квадрата 5, 4 и 2 см.
Друга идея е коледно дръвче, което може да бъде част от елхата или част от декорацията на масата. Отново листенцето е основен елемент.
Christmas-tree
Следващата идея е коледна топка. Моята е с диаметър 26 см. Основата е стиропор. Необходими са още карфици с метална главичка. И естествено ленти от плат или сатенени ленти. Добре е първо топката да се разчертае за да се получи симетрична шарка. След това започваме да нареждаме квадратчетата от плат.
Christmas-ball
Christmas-ball1
След като сме наредили едната страна, започваме с другата. Накрая там където се срещат двете шарки залепваме лента с подходяща дебелина и дължина.
Christmas-ball2 И накрая слагаме и панделка за да може да я закачим там където искаме.
Christmas-ball3 Предимствата на това коледно украшение е че може да си направим сами, не се чупи лесно като традиционните коледни украшения, може да се изработи и от хартия.

Вашият коментар

Custom avatar Custom avatar Custom avatar